Свързани новини

22.08.2019 13:30

Двама играчи спечелиха по 6 000 лева от Еврошанс

Видян 1991 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да имаш късмет е страхотно и двама играчи на Еврошанс успешно го доказаха. Всичко се случва в пунктовете на Евробет, където късметът им пресича пътя.


46-годишният Михаил Радев от Сливен безпогрешно усеща своя миг в Еврошанс и превръща 8 познати числа в чек от 6 000 лева. От 19 години Михаил живее и работи в Испания, но през лятото задължително си е у дома в България.  


„Отдавна имам предчувствие, че ме очаква нещо хубаво. Даже бях почти сигурен, че ще е печалба, но нямах представа, че ще се случи точно в Сливен. Явно у дома късметът е по-силен.“, споделя Михаил.


По същия път на успеха минава още един играч на Еврошанс от Златоград. Рамадан Юсеин залага 50 стотинки в любимата си игра и 5 минути по-късно се оказва, че той е отгатнал 8 числа, а това на езика на Еврошанс прави точно 6 000 лева печалба.


Тегленията на играта Еврошанс можете да следите в пунктовете на Евробет и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК .



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак