11.06.2019 14:06

Михайлови: ВЪН!

Видян 2030 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският фубтол записа нова срамна страница в своята история. Представителния ни тим загуби с 2:3 от Косово насред стадион Васил Левски в София. За пореден път футболистите ни разоочароваха своите привърженици. Като главен виновник за вчерашната загуба на националите ни може да бъде посочен синът на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов - Николай, който незнайно по каква причина отново стана титулярен вратар на отбора. Два от головете за Косово бяха изцяло по негова вина и по-специално втория, когато отново не се намеси по най-добрия начин. Напомняме, че до неотдавна Ники Михайлов нямаше дори отбор, едва през пролетта баща му му уреди трансфер в Левски, където също показа доста колебливи изяви. За сметка на това титулярният вратар на шампиона Лудогорец и направил изключително силен сезон преди това в Румъния Пламен Илиев търка скамейката, за да може Ники да играе отново в националния ни тим.


Вече 14 години династия Михайлови пък съсипват българския футбол. За този период представителния ни тим пропусна четири световни първенства и три европейски, а шансовете ни да се класираме за Евро 2020 изглеждат нулеви, особено на фона на продукцията в понеделник вечер. Резултати на националния ни отбор, откакто Борислав Михайлов пое Българския футболен съюз са плачевни. За последно тимът ни се класира за голям форум през далечната 2004-а година, когато играхме на европейско първенство. А шеф на БФС беше Ив. Славков.


В понеделник вечер за съжаление се видя, че националният ни отбор не прилича на нищо. Футболистите изглеждат сякаш незаинтересовани, в лоша кондиция, въпреки че всеки един от тях прибира нелоша сума, само защото е повикан в представителния ни тим. Въпреки големия бюджет, който отделя държавата за ново поколение в родния футбол резултатите са катастрофални.


След края на срещата президентът на БФС пък се скри от медиите и се изниза през лекоатлетическата писта на националния стадион. Михайлов показа завиден спринт само и само, за да не говори пред журналистите. Вицепрезидентът на централа Йордан Лечков пък за пореден път бе изключително нагъл, заявявайки че БФС няма никаква вина за резултатите на представителния ни тим.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    94-тите много прости бе: Перуката паркира джипа си на пистата, Ицо ползваше незаконно синя лампа, наргилето показа среден пръст на полицията, Раев си свали гащите и се надупи срещу публиката, ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв