Свързани новини

26.03.2019 09:40

Разследват Кобрата за насилствена целувка

Видян 1950 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кубрат Пулев спечели 27-ата си победа от 28 мача на професионалния ринг, но след мача се оказа в центъра на сложна ситуация. Българският боксьор предизвика огромно медийно внимание и критични коментари, след като целуна по устата репортера на Вегас спортс дейли Дженифър Равало, наричана Джени Суши.


Пулев даде кратко интервю и в края хвана събеседничката си с ръка за лицето и я целуна по устата. Равало се усмихна, двамата си благодариха, след което тя възкликна: Мили, Боже.


По-късно на въпрос за целувката в Туитър тя написа, че е малко срамна и странна.


В социалните мрежи се появиха остри реакции срещу постъпката на българския боксьор. От Вегас спортс дейли осъдиха поведението му и заявиха, че обмислят какви да са следващите действия.


Целувката може да коства много на Пулев. Тя дойде след първия му мач в САЩ - пазар, към който той заяви, че има интерес след обвързването си с американската компания Топ ранк. Постъпката вече нанесе имиджов удар на Пулев.


В реакцията на Вегас спортс дейли се посочва, че Равало е станала жертва на нежелана и неочаквана насилствена целувка от Кубрат Пулев. От изданието допълват, че предстои допълнително разследване на случая, за да се определят подходящите стъпки и действия.


"Искаме да сме ясни, че Вегас спортс дейли поставя сигурността и доброто състояние на служителите си над всички рейтинги, кликове и приходи". От редакцията осъждат постъпката на Пулев и посочват, че се борят за мястото на жените в отразяването на спортни събития.


Искаме да сме ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и свободни да упражняват служебните си задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място", допълват от Вегас спортс дейли.


Пулев обясни, че с Равало са приятели. Той излезе с позиция в Инстаграм и Туитър, като обясни мнението си за най-коментираната целувка в света.


"Репортерът - Джени, всъщност ми е приятелка. След интервюто бях толкова развълнуван, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и приятелите ми в празненствата след мача", заяви Пулев.


Боксьорът добави, че след целувката двамата са си благодарили взаимно и са се смели. "Наистина няма нищо повече от това", добави Пулев.


 Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Деревня, деревня!

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

телец