18.03.2019 13:03

Галин Иванов се върна при Славия

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа че не е забравил откъде е тръгнала успешната му кариера на футболист. Той проследи с интерес изявата на бившите си съотборници от “Славия” по време на мача им с “Етер” на едноименния стадион в “Овча Купел” тази неделя. Националът, който премина в унгарското футболно първенство с Халадаш бе забелязан в компанията на боса на домакините Венцеслав Стефанов.


Основната причина Иванов да се прибере у нас е присъединяването му към групата на България “А” за старта на европейските квалификации. Селекционерът Петър Хубчев обяви неговото име в карето на полузащитници и нападатели, редом до това на колегата му от “Славия” Радослав Кирилов. Отборът се събира на подготвителен лагер днес, 18 март, а старта на европейските квалификации ще започне с домакинството на Черна гора на 22 март и гостуването в Косово три дни по-късно.


Преди броени дни Галин Иванов се разписа и с цял мач при изключително трудната победа на Халадаш над Уйпещ в 24-ия кръг на унгарското първенство. Заедно със съотборниците си направиха обрат от 0:2 до 3:2. За съжаление обаче останаха последни в класирането, на 9 точки зад намиращия се преди тях Кишварда. Иванов определено беше в основата на успеха с перфектно подаване за победния гол. С унгарците Галин ще играе и на 30 март, когато  е мача с Академия Пушкаш.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.