04.02.2019 10:42

Вавринка, Хачанов и Вердаско се събраха в един поток на Sofia Open

Видян 1200 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка, поставеният под №1 Карен Хачанов и трикратният шампион в купа Дейвис Фернандо Вердаско се събраха в изключително силна първа четвърт на тенис турнира в София.


В горната половина попадна и единият от двамата българи, които участват с уайлд кард в основната схема - Адриан Андреев. 17-годишният тенисист, който започна сезона като №2 в световната ранглиста при юношите до 18 години, ще срещне австралиеца Матю Ебдън.


Победителят от мача между Андреев и Ебдън ще е първият съперник на шампиона от първото издание на турнира в София - испанеца Роберто Баутиста Агут (на снимката испанецът остави своя автограф на специална огромна тенис топка във фоайето на хотел Маринела, където са настанени всички участници). Агут е поставен под номер 4 в София.


Водач в долната половина на схемата е шампионът от младежките финали на АТП Стефанис Циципас. Полуфиналистът от Australian Open почива на старта като поставен под №2, а във втория кръг ще играе с Ян-Ленард Щруф или квалификант.


Шампионът в четвъртото издание на надпреварата ще спечели $ 90 390  от наградния фонд и 250 точки за световната ранглиста.


Финалистът ще си тръгне с 48 870 долара и 150 точки, а достигналите до полуфиналите - по 26 990 долара и 90 точки. За участие в първия кръг се дават - 5285 долара, във втория - 8815 долара, а в четвъртфиналите - 15 335 долара.


Турнирът в столицата започна вчера с квалификациите.  Първият роден представител на корта Габриел Донев допусна загуба от украинеца Серхий Стаховски след  1:6, 2:6.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец