Свързани новини

12.07.2018 09:32

Манджукич: Това е чудо!

Видян 1231 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Марио Манджукич беше големият герой за Хърватия, след като вкара в продължението победното попадение за историческата победа над Англия с 2:1 в полуфинала на Мондиал 2018, предаде БНР.

 "Невероятно е! Говорихме си с останалите момчета и още не осъзнаваме какво сме направили. Това е чудо! Само много голям отбор може да постигне това, което сторихме ние. Бяхме изключително смели и играхме със сърце“, заяви нападателят на „Ювентус“.

„Цяла Хърватия празнува, радват се и много наши сънародници в чужбина. Доволен съм от себе си, старая се да съм полезен във всеки мач. Обичам важните двубои, в тях може да нямаш много положения, но когато ти се открие възможност, трябва да я използваш.

 Три пъти изоставахме в резултата след групите и три пъти намирахме начин да излезем победители. Борим се като лъвове, така ще е и във финала", закани се Манджукич.

Хърватия е 13-ата страна, която ще участва на финал на Световно първенство. До момента това са правили Бразилия, Германия, Италия, Аржентина, Уругвай, Англия, Франция, Холандия, Испания, Чехословакия, Унгария и Швеция.

Никога до сега отбор от Балканите не бе стигал до финал. Със своите 4,15 милиона жители Хърватия е втората най-малка по население държава, която ще спори за титлата след Уругвай.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Не сваляйте усмивката от лицето си

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще