04.02.2020 17:01

Всеки може да има успешна връзка

Видян 1193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мнозина твърдят, че в днешно време хората са изгубили умението си да създават стабилни отношения. Изглежда, са прави, ако съдим по нарастващия брой на разводите, на самотните и необвързани хора, на изгубилите вяра в любовта жени и мъже. Семеен психотерапевт и бестселъров автор № 1 в Германия, Щефани Щал обаче твърди друго: Пълноценната връзка не е въпрос на късмет, а на лично решение и вътрешна нагласа.


 


Опирайки се на дългогодишната си практика и проучванията в областта на междуличностните отношения, тя разкрива необходимите качества за изграждането на успешна връзка. Наред с практическите упражнения за себеопознаване, в книгата ще намерите кратки и ясни описания на най-разпространените типове проблемно поведение и защитни стратегии. Ще се научите как да разпознавате тези негативни модели в себе си и в партньора си и как да ги преодолявате. Освен това ще откриете най-силните си страни и как да ги използвате, за да заздравите и обогатите връзката си. Въоръжени с всички тези знания, вие ще съставите своята формула за здрава и щастлива връзка, основана на взаимно уважение.


Щефани Щал успява да си извоюва място сред авторите на книги за приложна психология благодарение на своя достъпен стил, включващ полезни съвети, примери и конкретни практически насоки. Това прави книгите й популярни не само сред читателите, но и сред експертите в областта. А почти всяко нейно заглавие се нарежда сред бестселърите на немския книжен пазар. Щал е родена и израснала в Хамбург. Завършва психология, а днес работи като семеен психотерапевт и автор на свободна практика. Често е канена за лектор по теми като страх от обвързване, самоусъвършенстване и самоуважение. Книгата излиза у нас на 4 февруари с печата на издателство „Хермес“.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни