01/02
15.07.2016 13:30

Венета Райкова представя Вещицата, роман за битката между доброто и злото

Видян 1798 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Венета Райкона и издателство Ентусиаст ще представят романа Вещицата в книжен център Гринуич на 25 юли 2016 г. от 19,00 часа.


Вещицата е роман за битката между доброто и злото и за конфликта на стремежа към светлина с тъмните сили във всеки един от нас. Това е история за престъпления и възмездие, в която играта е груба, а правилата – неясни.


Те са красиви, известни и богати. Те са на върха, но нямат миг спокойствие. Интриги, скандали, магически ритуали и злощастни събития - всеки ден е борба за надмощие, за щастие, за живот...


Телевизионната водеща Ана попада във вихрушка от абсурдни събития. Лишена от родителска обич като дете, тя се лута между объркано настояще и бъдеще, потънало в мрак. Нейната красива съседка Вера желае това, което няма, и не би се спряла пред нищо, за да го получи. Ева – главна редакторка на светско списание и приятелка на Ана, – ще трябва да си върне обратно всичко, което е загубила не по своя вина. А Стоян – съсед на Ана, секс символ, актьор и водещ на телевизионна игра, един от най-желаните мъже в държавата, крие  тайна, която може да срути целия му свят.


Във водовъртежа от житейски събития една зловеща магия ще свали маските и ще преобърне човешки съдби...


Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през 1992 г. като водещ в БНТ на предаването Цветовете на нощта и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас – в. Хайлайф. Същата година печели и конкурса  Мини мис България. През 2004 г. става автор и водещ на първия телевизионен таблоид Горещо, който се излъчва успешно повече от десет години. След това е водещ и продуцент на следобедното всекидневно шоу Дневникът на Венета. Носител на престижни награди като Жена на годината и Мис ТВ Чар и т.н. Завършила е право и икономика.


Автор на бестселъра Триумфът на кучките.


    



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог