Във винарната ситуацията е не по-малко напрегната – Борис (Александър Димов) продължава да се бори с безсънието и финансовите си проблеми, които ще го тласнат към нови разговори с Тополски (Малин Кръстев) и към едно финално предложение. Проектът с виноладите е пред провал, а Вяра смята, че е време да сподели цялата истина за странното си поведение напоследък

Свързани новини

18.10.2022 14:23

В търсене на спасението в С река на сърцето

Видян 723 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Вълнуващата семейна сага „С река на сърцето“ продължава да привлича вниманието на зрителите всяка делнична вечер от вторник до петък от 20:00 ч. Тази седмица герoите на сериала на NOVA ще трябва да се справят с поредица от сложни ситуации, а някои от действията им може би ще се окажат фатални. Петър (Александър Сано) се впуска в опасно начинание заедно със Зоран (Игор Ангелов), а Боряна (Йоанна-Изабела Върбанова) изчезва за пореден път в опит да се измъкне от преследвачите си. Този път в спасяването ѝ ще се включат почти всички, което ще доведе историята до неочаквани разкрития.


В същото време полицай Ивайло Тенев (Ивайло Петков) ще трябва да реши дали да спази правилата или да прекрачи границите, за да помогне на Тополска (Мартина Апостолова). Новината за потвърдената самоличност на откритото от Ивайло тяло ще внесе допълнително напрежение в града и в полицейския участък.


Във винарната ситуацията е не по-малко напрегната – Борис (Александър Димов) продължава да се бори с безсънието и финансовите си проблеми, които ще го тласнат към нови разговори с Тополски (Малин Кръстев) и към едно финално предложение. Проектът с виноладите е пред провал, а Вяра смята, че е време да сподели цялата истина за странното си поведение напоследък. Обстоятелствата в имението на семейство Боневи се усложняват още повече, когато Даниела (Анастасия Лютова) открива поредното скрито послание от Коста, което неочаквано ще я заведе право при майка ѝ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец