С директното движение на Сатурн очаквайте развръзка на затънали във времето проблеми и нерешени загадки. Очаквайте яснота, подреждане и отговори.

Свързани новини

18.10.2022 13:50

Разрешаваме проблемите в любовта и бизнеса: Сатурн вече не е ретро

Видян 1896 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сатурн, който ни мъчи от 4 юни с ретроградността си, обръща своя ход, след като преди 10 дни го направи и Плутон, дето ни пречеше още от май. Това е добър знак, както пише топастрологът Венета Матева:


„От компанията ретроградни планети това лято се оттегля мъдрият учител и господар на кармата – Сатурн. На 18-и октомври той спира да се движи и на 23-и октомври, неделя, излиза от ретроградна фаза, оставайки стационарен още три дни.


Хрумва ми да сравня ретроградния период с време, прекарано в голям самолет, изобразяващ пътуването на живота ни. Настанени сме удобно с куп мисли и планове и без възможност да правим каквото и да било. Имахме на разположение близо 5 месеца да разсъждаваме, подреждаме, разместваме, мечтаем, усещаме, надяваме се, анализираме и плануваме. Време е да се огледаме, да вдигнем услужливата масичка пред нас, да потърсим връхната си дрешка и да се подготвим за слизане.


Сатурн от позицията си в знак Водолей има за цел да ни помага и да ни дарява с мъдрост в новите ни начинания и планове. Неговото ретроградно движение може би забави някои наши проекти, но именно те имаха нужда от нашето внимание и нова гледна точка.


С директното движение на Сатурн очаквайте развръзка на затънали във времето проблеми и нерешени загадки. Очаквайте яснота, подреждане и отговори.  


Между 18-и и 28-и планетата ще бъде стационарна. В това време може да имате чувството, че всичко което сте започнали, забавя ход и търпеливо спира в изчакване на по-добра възможност да се случи. Не бързайте и не изисквайте на всяка цена. Помислете дали не ви се дава възможност за последни корекции и финални щрихи.
До 30-и януари 2023 година Сатурн за втори път ще мине по пътя, по който мина преди да бъде ретрограден, или, професионално казано, се намира в ретроградна сянка.


Времето до тогава ще ни даде възможност за поправка на дела, анализ на отношения и ревизия на това, което вече сме започнали. Ще имаме



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци