Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден – денят, в който ще Ви кажа: ТЯ  Е ЗДРАВА!!!

Свързани новини

02.08.2023 12:12

Ракът - преборен от щерката на Сакалиев

Видян 3269 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дъщерята на бившия футболист на Нефтохимик и настоящ спортен директор в ЦСКА Стойко Сакалиев – Любомира, е преборила коварната болест, с която беше диагностицирана в началото на миналата година. Новината съобщи лично развълнуваният баща. Момичето се бореше с много рядък вид рак – синовиален сарком. За целта беше обявена кампания за събиране на средства от 70 000 евро, нужни за лечението на Люби. Парите бяха събрани буквално за часове.

Ето емоционалното обръщение на Стойко Сакалиев за добрата новина:

„Здравейте, приятели! Измина малко повече от година от най-тежкия момент в моя живот. Най-трудният път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден – денят, в който ще ви кажа: ТЯ  Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща, но не знам точно какво, защото всичко в мен гори от щастие... Благодаря на всички лекари, приятели, познати и непознати хора… благодаря за енергията, която дадохте на Люби. Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете… стократно.

Има и друго, което искам да споделя. Останаха средства от вашата помощ, те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас!

БЛАГОДАРЯ!“

Любомира Сакалиева завърши през 2021 г. бургаската Профилирана гимназия за романски езици Г. С. Раковски в паралелка с испански език. Нейните намерения бяха да продължи образованието си в Корея. Сега ще може да сбъдне тази своя мечта.



Снимка: официален профил във Фейсбук



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв