24.06.2016 10:06

Радина Кърджилова роди!

Видян 1579 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   “Какъв ден! Радостни сме да поздравим Радина Кърджилова и Деян Донков по повод раждането на първото им дете днес, когато е и предпремиерата на “В очакване на Годо”! Екипът на Театър Азарян пожелава здраве, обич и огромно щастие!”.


  Ето с тези думи в страницата си във фейсбук театър “Азарян” стана първият, който разпространи благата вест, видя Блиц. Хубавата актриса Кърджилова даде живот на първородния си син на 23 юни, 6 дни след рождения си ден. Самата тя е родена на 17 юни.


  А по щастливо стечение в деня, когато синът му се появява на бял свят, е и предпремиерата на “В очакване на Годо” - представлението, с което таткото Деян Донков прави режисьорския си дебют.


  Именно със спектакъла по пиесата на Самюъл Бекет завършва първият сезон на театър “Азарян”. В него Донков режисира и самия себе си, тъй като участва в ролята на Владимир. На сцената играят още Иван Бърнев, Цветан Алексиев, Калоян Трифонов и Мартин Цолов като Естрагон, Поцо, Лъки и Момчето. Сценограф и костюмограф е Чавдар Гюзелев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.