20.02.2019 16:02

Памбос празнува ЧРД на школата си с урок по салса

Видян 2079 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 23 февруари школата на Памбос Агапиу традиционно ще отпразнува рождения си ден с открит урок по салса и шоу програма. Pambos Dancing Center кани всички почитатели на латино танците тази събота от 18.00 часа в България Мол. Памбос заедно с всички професионални танцьори от школата ще зарадва публиката с нестихващи танци и хубава музика. Февруари е един от най-специалните месеци в годината за хореографа от Кипър. Освен че празнува имен ден (Свети Хараламбос на 10 февруари) и личен рожден ден (на 13 февруари), Памбос отбелязва и пореден рожден ден на школата си.Виртуозът на латино танците твърди, че отново има бум в салсата. 


„През последните 4-5 години имаше едно оттегляне от латино танците, а в момента отново са голям бум. Не е онази истерия като преди 20 години. Вероятно защото латино звученето все повече се налага в поп музиката, хората отново се връщат в залата. От началото на година до сега в школата са се записали в пъти повече желаещи спрямо миналата година. И докато преди изобщо не знаеха какво е салса,  сега идват и искат да танцуват, защото са разбрали какви са ползите от нея. Освен това мъжете в школата  са повече от жените. И категорично не идват само заради жените, а да се социализират. Салсата е невероятна кардио тренировка за цялото тяло. С няколко пъти танци седмично може да се моделира тялото“, обяснява Памбос. Той е категоричен, че жените, които танцуват, изглеждат съблазнително и излъчват специален чар. Танците ги стимулират да работят върху цялостната си визия, дори променят гардероба си, започват да се гримират, стават по-женствени и привлекателни. Променят стойката и походката си, съответно са обект на повече внимание от страна на противоположния пол. Движенията и цялата композиция на женското тяло действат като афродизиак за мъжете. Пропорцията, извивките, стойката, походката – всичко разказва за жената. Ако мъжът умее да чете, ще разбере за нейния темперамент. Начинът, по който жената танцува, казва много. Мъжете, които танцуват, излъчват увереност. А уверените мъже са винаги по-секси. Според Памбос Агапиу времето, което е нужно да се научи салса е приблизително равно на времето, необходимо да се научи един език, защото салсата е езикът на тялото. Той гарантира, че за  един месец могат да се усвоят основните движения, ако се танцува всеки ден. Едни хора учат за месец, други за три, но в крайна сметка всички се научават.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.