Свързани новини

20.01.2012 14:35

Организират пънк концерт в помощ на бездомните животни

Видян 2374 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Благотворителен концерт в помощ на бездомни животни организират утре от хард-кор групата Last Hope и приятелите им от още 3 банди. Шоуто ще бъде в столичния клуб The Box от 19:30 ч., а събраните приходи ще бъдат дарени на българския клон на международната организация за защита на животните „Четири лапи”. Освен Last Hope, ще свирят Резервен план, F.A.Y.D. и още една група, която ще бъде обявена в последния момент.
"Клуб The Box даде идеята и възможността за провеждането на благотворителен хардкор пънк концерт, чийто приход ще бъде предоставен на „Четири лапи България”, разказва вокалът на Last Hope Александър Бояджиев. "Четири лапи – четири  групи! Елате, подкрепете каузата, забавлявайте се и се сгрейте със стабилна хардкор доза песни и танци в студената януарска съботна вечер!"
От „Четири лапи” изказват признателността си за този благороден жест на организаторите и обещават всички събрани средства да бъдат изразходвани за лечение на пострадали от човешка жестокост скитащи четириноги.
„Четири лапи” е международна организация за защита на животните със седалище Виена и представителства във Великобритания, Холандия, Германия, Швейцария, Унгария, Румъния, Южна Африка, САЩ и България. В Брюксел функционира и офис по европейска политика. У нас „Четири лапи” е позната най-вече с Парка за танцуващи мечки в гр. Белица, изграден съвместно с фондацията на Бриджит Бардо и с проектите си за кастриране на бездомни животни. Всички проекти и кампании на „Четири лапи” се финансират изцяло от дарения, идващи от близо половин милион поддръжници на организацията от целия свят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби