09.01.2020 12:01

Наркос: Мексико от 16 януари по bTV Action

Видян 1652 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В четвъртък, 16 януари, от 20 часа, по bTV Action ще се излъчи първият епизод от криминалния сериал „Наркос: Мексико“(Narcos: Mexico), представящ произхода на съвременната война с наркотици и създаването на прочутия картел Гвадалахара.


Поредицата разказва възхода на наркоимперията в едноименния град през 80-те години, когато Феликс Галардо обединява трафикантите и подсигурява контрола си над тях. Агенцията за борба с наркотиците не остaва безучастна и изпраща агента Кики Камарена да заеме нов пост в Гвадалахара. Там той бързо научава, че задачата му да се пребори с наркобоса, ще бъде по-трудна, отколкото някога би могъл да си представи.


Първоначално сценарият на продукцията е бил предназначен да бъде четвърти сезон на сериала „Наркос“, но в крайна сметка е разработен като отделно разклонения на сюжетната линия, развиващо се в мексиканския град Гвадалахара. Много от събитията и героите в него отново са вдъхновени от реалността с леки разлики в интерпретацията.


Главната роля в продукцията е поета от Диего Луна, спечелил наградата за „Най-добър актьор в телевизионен сериал“ на 6-те награди „Platino Awards“ и номиниран през същата година за „Най-добър актьор в драматичен сериал“ на 9-те награди „Critics' Choice Television Awards“ за ролята си в сериала. Останала част от актьорския екип е съставена от Тереза Руиз, в ролята на Изабела Баутиста и Майкъл Пеня, в ролята на агента Кики Камарена.


Зрителите на bTV Action могат да се насладят на криминалната драма, всеки делничен ден от 20 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.