15.04.2010 14:26

Мулатите са най-привлекателните и успели хора

Видян 4107 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британците вярват, че хората от смесена раса са най-привлекателни и успели, показва ново проучване на психолози, публикувано от БГНЕС.


Сред знаменитостите, които притежават имиджа на мулатите са шампионът Люис Хамилтън, футболистът Райън Гигс и певицата Леона Люис. Ръководителят на проекта д-р Майкъл Люис, направил най-голямото по рода си изследване, вярва, че може да има повече от една причина, която да обяснява мисленето на британците. Една от тезите на експертите твърди, че “сливането“ на черно и бяло, вследствие на кръстоска между два различни гена, води до генетично по-привлекателни хора. Д-р Люис и колегите му доказали това на практика, като събрали на случаен принцип от Фейсбук 1205 снимки на бели, чернокожи и мулати. Всеки един от участниците давал оценка на другите по скалата от 1 до 10, за да се определи накрая кой се е изкачил по-нагоре в класацията на най-красивите. Резултатите показали, че 55% от хората от смесена раса били възприемани като по-привлекателни, отколкото останалите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв