16.08.2018 13:17

Любовен триъгълник и много животни в новия руски сериал Любимци

Видян 2125 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Любовен триъгълник във ветеринарна клиника, странни персонажи и много животни има в новия руски сериал „Любимци“. Премиерните за България епизоди започват на 24 август и ще се излъчват всеки делничен ден от 23:00 ч. по bTV Comedy.


Историята


Младият, но много талантлив обещаващ анестезиолог Михаил Новиков е несправедливо лишен от дипломата си за доктор и от смисъла на живота си. Заедно с работата си, Миша е изоставен от съпругата си и от любимата си дъщеря, което предизвиква нервна криза.


Един ден бившата му жена го навестява с претенцията за изплащане на издръжка, но и с една добра  новина – той ще бъде назначен в частна ветеринарна клиника.


Още в първия си работен ден д-р Новиков разбира къде е попадал, но вече е късно да си тръгне. Той успява да се сприятели с хората, но и да си създаде врагове, но най-важното е, че се влюбва.


Интригата


Колегите-доктори от клиниката – Алиса и Стас, са бивша двойка. Стас обаче продължава да обича Алиса и решава да й предложи брак. Новият колега – Миша, също се влюбва в Алиса и започва съперничество за нейната ръка и сърце със Стас. В края на краищата, сърдечните проблеми намират решение, без да ощетяват опашатите пациенти…      


Георите


Михаил Новиков (в ролята – Михаил Башкатов, познат от четвъртия сезон на „Кухня“) не обича животните и не е подготвен да общува с тях. Много скоро той се потопява в света на ценителите на животни и разбира, че ветеринарите са хора със здрави нерви, чувство за хумор и умение да излизат от всяка ситуация. Разбира и друго – че с пернати, люспести и пълзящи пациенти може да се случи всичко.


Иванка е собственичката на клиниката. Тя е властна полякиня, която се отличава с ефектна външност и нестабилен характер, но обожава своята работа, екип и пациенти.


Любопитно


Авторът на идеята за „Любимци“ е Николай Картозия, генерален директор на тв канала „Пятница“, който излъчва комедийната поредица.


За заснемането на сериала са били необходими много животни, поради което е бил обявен кастинг в цяла  Русия. Най-важен е бил  изборът на маймуна.


По време на снимките е имало само един инцидент – един от актьорите е бил ухапан от змия, но тя не била отровна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион