Свързани новини

02.04.2009 18:12

Костюмите на Бойко най-харесвани в света

Видян 3753 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любимите марки на българските политици спечелиха класациите на Luxury Institute за най-предпочитани от богаташите. Според информация на сайта профит.бг вчера е публикуван т.нар. Luxury Brand Status Index (LBSI). Това е своеобразната класация за най-тузарските марки в света.


През тази година най-престижният мъжки бренд в индекса стана Ermenegildo Zegna със 7.89 точки от 10 възможни. В женската "дивизия" победи Hermes със 7.92 бала.


Среброто при мъжете завоюва Canali, а бронзът се пада на Armani в мъжката категория.


Жените поставят на второ място Balenciaga, а на трето - Prada.


Първенците в мъжката надпревара Zegna обличат не кого да е, а столичния кмет. Той лично откри обновения бутик на италианците на бул. Витоша в София. Не е ясно дали генералът плаща за костюмите, понеже един от евтините в представителния магазин излиза колкото месечната му заплата. Възможно е вносителите и да му ги подаряват, ако не може да си ги позволи.


Но определено напоследък прави впечатление, че макар и разделен с лудата по стайлинга съсобственичка на СИБанк Цветелина Бориславова, кметът изглежда все по-елегантен.


Доказателство за това бе и появата му на толкова коментирания дебат със Сергей Станишев. Възможно е премиерът да еспечелил с аргументите си пред камерите, но в модната конкуренция той определено загуби от Бойко.


“Защото сме социалисти” най-вероятно е оправданието по каква причина управляващите предпочитат класираната втора по привлекателност за богаташите марка Canali. Причината е проста – тяхната съпартийка Весела Лечева е фамилно свързана с бранда.


Тя дори присъства на неговата презентация в рамките на мъжката седмица в Милано, както се убеди с очите си 19 минути.


Спортната министърка от квотата на БСП и бивша соцдепутатка гордо се разходи из залите на Музея на модерното изкуство, където манекени в различни пози демонстрираха юбилейната колекция на марката.


Освен президента Първанов, тя облича и американския му колега Обама. Само за първото обаче заслугата е на Лечева. Нейният брат е съсобственик на бутика на италианците на ул. Алабин в София.


Любопитен факт е, че преди това мястото беше популярно като бирария “Дъблин” и принадлежеше на евродепутата от “Атака” Слави Бинев. След това го откупи фирма, близка до съпруга на Весела Лечева – Манол Велев, който в момента е в тежко състояние след атентат срещу него.


Доста политици се обличат при фамилията. Най-колоритен от тях безспорно е министърът на културата Стефан Данаилов, който отдавна има италианска връзка. Помним го с участието му в култовата телевизионна поредица за мафията “Октопод”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак