В новата си книга Майк Викинг обяснява как дизайнът на домовете влияе на качеството на живот и как благодарение на хюга можем да създадем възможно най-добрата среда за нашето здраве и благополучие.

Свързани новини

21.11.2022 15:04

Как да направим дома си щастливо място

Видян 1524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В новата си книга Майк Викинг обяснява как дизайнът на домовете влияе на качеството на живот и как благодарение на хюга можем да създадем възможно най-добрата среда за нашето здраве и благополучие. Като се позовава на последните проучвания на Института на щастието в Копенхаген, авторът дава идеи за малки промени, с които да постигнем впечатляващи резултати: как стаята да изглежда по-просторна, защо да събираме гостите си около кръгла маса и как да използваме правилно осветлението.


Независимо с какво пространство и бюджет разполагаме, Майк Викинг ще ни покаже как да създадем хюга дом, в който да се събираме със семейството и приятелите или просто да си почиваме с хубава книга в ръка. Майк Викинг основава първия в света Институт за изследване на щастието през 2013 г. в Копенхаген, Дания. Освен това е сътрудник изследовател към Световната база данни за щастието и член на консултативния съвет към Политиките на Световния доклад за щастието на ООН. Майк Викинг е консултант по въпросите на щастието и как да използваме материалното богатство за по-качествен живот.


До момента е изнасял доклади в над четиресет държави, a вестник Таймс го описва като „най-щастливия човек на света“. Притежава диплома по бизнес и политически науки, работил е за Министерството на външните работи на Дания. Автор е на световните бестселъри „Малък наръчник по хюга“, „Малък наръчник по люка“ и „Изкуството да създаваме спомени“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак