28.07.2009 17:56

Испанци ще строят образцово ваканционно селище в Царево

Видян 2501 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компанията за строителство и недвижими имоти на испанския енергиен гигант Iberdrola, получи разрешително за строеж на своя проект “Корал Бийч Елит”, съобщиха от пресцентъра на община Царево, цитиран от БГНЕС.


Плановете на испанския инвеститор предвиждат изграждането на ваканционно селище с площ от 236 645 кв. м., луксозен хотел, спортни съоръжения, жилищни постройки с 2500 апартамента, търговски зони и плажен клуб. Селището ще разполага с 800 метра излаз към плажа Корал Бийч. Пейзажният план с ниско застрояване ще бъде синхронизиран с околната среда и ще поддържа възможно най-доброто визуално равновесие, като при строежа в максимална степен ще бъдат използвани естествени материали. Пътните алеи с ширина до 16 м. ще включват и специални ленти, предназначени за колоездачи.
Iberdrola Inmobiliaria има амбицията да превърне “Корал Бийч Елит” в образцов пример за ваканционно селище. Компанията залага на търсенето на местни партньори и дружества, с които ще си сътрудничи при разработването на проекта. Благодарение на партньорството на компанията с Община Царево, след приключването на строителните дейности комплексът ще разполага с всички необходими условия, за да предлага ваканционни жилища с най-високо качество и стандарт. Iberdrola Inmobiliaria е подразделението за строителство и недвижими имоти на испанския холдинг Iberdrola – една от четирите най-големи енергийни компании с света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей