01/02

Свързани новини

10.05.2021 18:55

Яцек Олчак, Филип Морис Интернешън: Ускоряваме напредъка ни към бъдеще без дим

Видян 2461 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Промяната в ръководството на най-високо ниво във Филип Морис Интернешънъл, обявена още през декември  2020 г., вече е факт.

Яцек Олчак бе назначен за главен изпълнителен директор на компанията и член на Борда на директорите след Годишната среща на акционерите, проведена на 5 май 2021 г.  Досегашният главен оперативен директор на Филип Морис Интернешънъл поема поста от Андре Каланцопулос, който изпълняваше най-високата длъжност в компанията от 2013 г. насам. Каланцопулос бе назначен за изпълнителен председател на Борда преди срещата на акционерите.

Приемайки назначението, Яцек Олчак изрази своя ангажимент да ускори трансформацията на Филип Морис Интернешънъл към бъдеще без дим, обявена преди 5 години. Компанията поставя фокус върху разработката, научната оценка и отговорната търговска реализация на продукти без дим, които са научно доказано по-малко вредни от продължителното пушене, като целта е тези продукти да заменят цигарите възможно най-скоро.

 „За мен е чест и огромно вълнение да поема ръководството на ФМИ в момент, в който ускоряваме трансформацията си, превръщайки се в компания без дим. Филип Морис Интернешънъл е лидер в индустрията по отношение на иновациите в науката и амбицията ни е през 2025 г. над половината от нетните ни приходи да се генерират от бездимните продукти. Нашето непрекъснато разширяващо се портфолио от продукти е двигателят на дългосрочното ни бъдещо развитие. Ще продължим да се уповаваме на научните изследвания и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днешният ден подчертава важността на оригиналността

Днешният ден подчертава важността на оригиналността,