Свързани новини

25.05.2013 10:28

Хванаха убийците на клоуна Маранголи

Видян 1295 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Криминалистите установили, че убийците са двама – 26-годишната Олга К. и 23-годишният й съпруг Дмитрий. И двамата били от провинцията, работели от време на време, а мъжът имал вече присъда за кражба. Следователите вече знаели, че в убийството на клоуна е замесена жена. Пред асансьора на етажа, където живеел, имало кървав отпечатък от дамска обувка. Освен това 16-те удара с нож, с които бил умъртвен артистът, били нанесени хаотично, с неголяма сила. Това допълнително наклонило везните към версията, че зад престъплението стои жена. 


Както се установило, двамата престъпници имали намерение да ограбят дома на Маранголи. Те действали по предварително замислен план. Отначало Олга пристигнала в дома на Маранголи и двамата седнали да пийнат по чашка. Не след дълго на вратата позвънил Дмитрий, който веднага започнал да иска пари. Домакинът отказал, заради което бил „наказан“ от семейната двойка с многократни удари с нож. Накрая Дмитрий прерязал гърлото на клоуна и задигнал лаптопа, парите и наградите на артиста, след което с Олга побързали да напуснат апартамента, без да дочакат таксито, което предварително били поръчали. 


При обиска в дома на двойката били намерени всички вещи на Маранголи. Като обвиняеми са привлечени и Олга, и Дмитрий, въпреки че мъжът поел изцяло вината върху себе си. 


Евгений Маранголи бе един от най-известните клоуни и дресьори в Русия. Номерата му с котки бяха сред най-популярните на манежа на Московския държавен цирк. Когато следователите намерили окървавеното тяло на артиста, до него неотлъчно стояло любимото му кученце, което не искало да изостави стопанина си дори след смъртта му.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец