17.02.2020 14:24

Hell’s Kitchen България се завръща в ефира от 25 февруари

Видян 1540 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Победата е споделената мечта на всички 18 участници в третия сезон на Hell’s Kitchen България, който стартира на 25 февруари. Но само един ще я постигне, затова те не крият готовността си да се борят за нея с всички средства. След като един от участниците сподели, че е готвил лично за Джейсън Стейтън и отборът на Манчестър Юнайтед, останалите веднага се включиха на висока звездна скорост и заваляха признания, че сред претендентите да грабнат голямата награда - 100 хиляди лева и работа в ресторант на шеф Виктор Ангелов има такива, които вече са спечелили кулинарното одобрение на топ звезди като Вин Дизел, Стивън Сегал, Лейди Гага и Харисън Форд. Това, което обединява известните е предпочитанието към здравословна кухня, приготвена от висококачествени пресни продукти с минимално използване на мазнина. „Затова много важно е правилната употреба на различни подправки, които да създадат уникален вкус и аромат на блюдата, без на нарушават здравословните им качества. Пърженето е строго забранено в диетата на звездите“ – така обобщават участниците своя опит със знаменитостите. От българските звезди, за които участниците са приготвяли храна, като най-голям естет и гурман се очертава Азис, а с най-малко претенции е волейболния ни ас Владо Николов. „Да готвиш за звезди е голямо предизвикателство, но дори това не може да се сравни с предизвикателството да готвиш за шеф Ангелов“, споделя една от участничките, чиято мечта е да отвори собствен ресторант, след като, разбира се, спечели възможността да се обучи при шеф Ангелов. „Само като те погледне, имаш усещането, че вече знае не какво правиш в момента, а как точно ще сгрешиш в следващите 10 минути. Интересно е, че повечето хора го смятат за строг, а за мен той е изключително справедлив и лесно прощаващ. Той е отдаден на това да ни научи и тази енергия не те сковава, а те вдъхновява“. Сред участничките има и такива, които свързват кариерата си и с шоу-бизнес – две от тях искат да имат собствено кулинарно предаване, а едната е изявен кулинарен блогър  в Инстаграм. Повечето от тазгодишните професионалисти в Hell’s Kitchen се увличат по италианска и испанска кухня, защото те са едновременно близки до нашия вкус и дават много широко поле за интерпретации. Следващите по популярност са азиатската и индийската, които в световен мащаб са превзели етно кулинарната сцена и всеки модерен шеф трябва да е запознат с екзотичните им потайности. Участниците в третия сезон на Hell’s Kitchen споделят, че любимата им кухня е българската. „Ако български готвач не може да сготви една хубава мусака и да я поднесе така, все едно сервира омар, то тогава не е никакъв готвач“ казва участникът, чиято мечта е да отвори ресторант за българска кухня.


  Масово участниците в новия сезон на Hell’s Kitchen България казват, че в кухнята биха могли да ги извадят от равновесие, хаоса и дезорганизацията, мудността и разбира се неодобрението на Шеф Ангелов. Жените са единодушни, че ще са на „седмото небе“, ако шеф Виктор Ангелов ги похвали и са категорични, че само един негов критичен поглед ще е достатъчен, за да се разплачат. Мъжете твърдят, съвсем очаквано, че не са толкова емоционални и ще успят да владеят емоциите си, но зрителите от опит знаят, че предаването не спестява и мъжките сълзи.След първите няколко дни на интензивна подготовка и сериозни предизвикателства в Кухнята на ада, впечатленията на участниците от колегите им все още са само позитивни и варират от „професионалисти със самочувствие“ и „сериозна конкуренция“ до “супер са“ и „позитивни хора“.


 


 


Това не бива да ни заблуждава, коментира шеф Виктор Ангелов, чийто опит показва, че най-позитивно настроените в началото участници, най-бързо се превръщат във вълчи конкуренти и обратното. Именно тези обрати са най-интересните според него и той е готов с нови похвати и предизвикателства към участниците, които да ги извадят зоната им на комфорт. „Това е необходимо, за да се вдигне градуса на емоциите. Защото без пот, сълзи и емоции под налягане можеш да станеш добър професионалист, но никога велик шеф, а аз търся великани в кухнята“. Очаквайте новия сезон на Hell’s Kitchen България от 25 февруари в 21.00 ч. по NOVA.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей