21.12.2016 09:42

Дженифър Анистън се развежда?

Видян 1776 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неотдавна в медиите зад Океана се появи информация, че двойката Анистън-Теру обмисля развод. Според таблоидите Дженифър и Джъстин не успяват да се справят с кризите в отношенията им. Източник, близък до актрисата, съобщил, че тя е недоволна от факта, че Джъстин се снима прекалено много филми, докато тя искала да разчита на него – да са сплотено семейство, което изкарва доста време заедно. Но за Джъстин кариерата е на първо място. И съпругата му усеща това.


По думите на друга приятелка на Дженифър, тя вече е взела решението да се раздели с Теру, но планира да го направи след новогодишните празници: „Дженифър не иска да разваля ваканцията им.“


Според други източници, близки до двойката, самият Джъстин бил недоволен от нееднозначната реакция на Дженифър на развода на бившия си любим Брад Пит: „Според Теру тя го експлоатира. Те започнаха да посещават повече светски събития, за да демонстрират, че имат отличен брак, за разлика от този на Брад. Това не се харесва на Джъстин“, съобщава един от приятелите на звездата, пише elle.bg.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак