27.11.2017 11:11

ДА! La Bettola по италиански

Видян 2169 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
La Bettola e вторият пример за стартиращата софийска ресторантска тенденция да се правят спагетерии, където пастата се готви в момента на поръчката, а обстановката е досущ като в кварталните заведения в Италия, които най-често са и най-вкусни. Гостилницата на ул. Денкоглу, където манджата ( думата в нашия език е взета от езика на Данте) я приготвя чистокръвен италианец, което в родината му е рядкост: там тази дейност отдавна са я завзели преселници от Магреба. Специално внимание, наред с пастата, която опитахме и останахме доста доволни, трябва да се отдели и на Капрезе. Салата е и добре направена с хубава моцарела, и е на цена, която в София рядко се намира, което е важна червена точка за ресторанта на фона на все повечето заведения в столицата, насочени към армията обядващи офисни служители. Такива се отварят, ако не всеки ден, то със сигурност всяка седмица в идеалния център на милионния град, така че отличаването на фона на конкуренцията е важно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби