19.06.2019 12:06

Буреносна инфузия откри летните партита

Видян 1075 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Лятото връхлетя неусетно и донесе със себе си Буреносната инфузия на джин Hendrick’s, която поръси Университетската ботаническа градина с щедра доза необичайност. Ежегодното събитие Hendrick’s Odd Party разцъфна в столицата. Над 1000 Необичайници се стекоха към Ботаническата градина в сърцето на София, която и тази година се превърна в портал към любопитни светове и преживявания, напоени с коктейли с най-необичайния джин, създаден от човешка ръка. Посетителите имаха възможността да се насладят на неустоими  коктейли, приготвени от едни от най-добрите бармани в страната.


Инфузията от краставица и роза разцъфна в своята екстравагантност и необичайност претворена  близо 3000 коктейла, които утолиха жаждата на прелюбопитните посетители и събудиха у тях буреносната магия. Обществото на Необичайниците бе изненадано от неподозирана буря, която разтърси любопитния и фантастичен свят на шотландския джин с инфузия от краставица и българска роза Дамасцена.


На входа на събитието всеки от гостите получи гривни с червен или зелен цвят, както и карта, която загатваше за това, което предстои и показваше локациите на баровете и шармантните персонажи, които нетърпеливо очакваха да утолят въображението на Необичайниците. Из прелестната градина гостите се срещнаха отново с добре познати персонажи: Кукумис Сативус – олицетворението на свежата краставица в инфузията на джин Hendrick’s, и нейният любим Розо Дамасцено – благоуханната роза, която допълва нейната свежест. Неочаквано, обаче, като че от небесата се появи непознат, но изключително интригуващ герой в лицето на Барон Фон Краставич – краставичи барон, кандидат за сърцето на Кукумис, завърнал се от 20-годишна експедиция, на която го бе изпратила самата Лесли Грейси – мастър дистилърът на джин Hendrick’s и носител на наградата Дистилър на годината на Icons of Gin 2018. Разтърсващото му завръщане разцепи Обществото на Необичайниците на два отбора – един за Розо и един, гордо развяващ знамето на Барона. За забавлението на всички Необичайници се погрижи ансамбъл от интригуващи персонажи, облечени в нарочно изработени дизайнерски костюми и одежди.Тетра Пъзелби – дама, който умее да вижда отвъд времето и пространството, отговаряше за играта „Пъзелинатор“, в която Необичайниците трябваше да докажат, че именно техният отбор си пасва най-добре с формите на Hendrick’s в надпревара по редене на пъзел.


Дориан Силенхваат – най-силните ръце в Обществото на Необичайниците, предизвикваше силовите умения на гостите в най-старата игра за надмощие – отборно дърпане на въже. Лесли О‘Скокс – ексцентричната жена рицар, надзираваше за спазването на правилата в рицарски дуели, в който участниците препускаха върху топки за скачане, въоръжени с „копия“ от пяна.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни