Свързани новини

08.11.2021 10:07

Авокадото чисти мазнините и пази от диабет

Видян 963 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Авокадото, за което и друг път сме писали лайфхак, се оказва изключително „манекенска” храна. При това независимо от факта, че е доста калорино. Ще кажете – парадокс. Да, така е, но ето какво показаха последните изследвания на учените от университета Роял Хамптън.


Оказва се, че авокадото има ефекта да чисти мазнините. И то дълбоките им слоеве навсякъде във вътрешностите на организма. Не смятайте, че това означава да ви стопи паласките, но ефектът от 1 авокадо на ден, както доказват изследователите, е много положителен. Те поставят 105 души на 12-седмичен опит, при който те изпълняват простото правило. Хапват по едно авокадо на ден с другата си храна. И резултатите са изумителни.


Освен, че чистят мазнините в дълбочина, което спестява излишество, предразполагащо към доста заболявания на различни системи като храносмилателната и отделителната например, тези плодове подобряват микрофлората на червата, а те – както неотдавна писахме, са наричани от учените „втори мозък” на човека и в момента са супер важни поради тясната си връзка с имунната система. Освен това, авокадото работи усилено и против диабета, доказват още учените.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак