28.02.2017 10:02

Зелен покрив ще краси най-новия снимачен център в Ню Йорк

Видян 1687 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две големи складови помещения в Сънсет парк в Бруклин, Ню Йорк, скоро ще бъдат трансформирани в ултра-модерни, достъпни пространства за заснемане на филмови и телевизионни продукции, модни ревюта и производство на облекла. Скрит под зелен покрив, комплексът “Made in NY Campus” е проектиран от WXY architecture + urban design, за да модернизира някогашната крайбрежна индустриална площадка и да създаде няколко приятни пространства, удобни за разходка и приятно изкарване, заедно с обществени площади. Кметът Бил де Бласио обяви ангажимента на града да ремонтира мястото. Това ще коства 136 милиона долара на местнатауправа. Освен да оживи запустялата индустриална зона обаче това ще създаде и нови 1500 работни места.
Замислен от икономическия отдел на градската управа на Ню Йорк, проектът ще включва цялостно планиране и инвестиционна стратегия с цел да обнови остарялата инфраструктура на някогашната индустриална зона. Мястото ще се превърне в средище за качествено производство, съчетани с приятни обществени пространства.

Архитектите от WXY са предвидили два от съществуващите складове да се преродят в нови работни пространства със зелени покриви. Единият от тях ще помещава “център за развитие на модата” с огромни зали – за развитието на модния живот.
Очаква се новият център да компенсира липсата на снимачни пространства в щатския мегаполис. Той ще осигурява „звукови пространства с високи тавани“ и различни други области на производство, заедно с нови съоръжения за модната и шивашката промишленост и всичко, необходимо за нейното производство. Мястото ще бъде един от общо три бизнес-кампуса в кварталния план на “Сънсет парк”.


Източник: Greentech.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион