Rolls-Royce Arcadia Droptail.

Свързани новини

18.03.2024 09:50

Ролс показа най-скъпата си нова кола

Видян 30350 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представен е още един модел от семейството на Rolls-Royce Droptail. Луксозният кабриолет струва около 30 милиона долара, като това го прави най-скъпия автомобил в света към 2024 г.

Общо се планира да бъдат пуснати само четири кабриолета Rolls-Royce Droptail, които ще се различават един от друг по отношение на декорацията. По-конкретно, тази кола е третата в серията и има собствено име – Arcadia Droptail.

Новият Rolls-Royce Droptail е елегантен 5.3-метров кабриолет с дълъг преден капак. Брандираната решетка е комбинирана с тънки диодни фарове. Джантите 22 цола са излъскани до блясък.



Клиентът на този автомобил иска да бъде проектиран в стила на традиционната архитектура на Югоизточна Азия. За тази цел корпусът му получава бял перлен цвят, а към боята са добавени микроскопични частици от стъкло и алуминий.

Салонът Rolls-Royce Arcadia Droptail е декориран със скъпа кожа и палисандрово дърво. 233 парчета от това дърво са използвани за интериора и капака на багажника, а работата е продължила 8 000 часа.

Също така, Rolls-Royce Arcadia Droptail има изключителен дизайн на инструментите, а на предния панел е монтиран скъп часовник. Любопитното е, че само работата по изработката на този часовник е отнела 5 месеца.



Както всички автомобили Rolls-Royce Droptail и Arcadia е оборудван с 6.75-литров битурбо V12 двигател, разполагащ с мощност от 600 к.с. и 840 Нм максимален въртящ момент. Двигателят е съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби