Порше 911 997

Свързани новини

08.01.2024 10:37

Порше 911 997 по поръчка с неприличен подход

Видян 5202 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В днешно време, когато някой говори за поръчково строителство на Porsche, неизбежно се споменават емблематични марки и магически производители като RWB, Singer и Gunther Werks.


И трите са добре познати със своите уникални подходи към модифицирането на популярни класически шасита на Porsche, но вече има и други като Indecent и те са готови да бъдат включени в разговора за персонализацията.


Indecent е новатор в света на P-автомобилите, специализиран в преосмислянето на моделите 997 от периода 2005-2011 г., като в близко бъдеще ще се насочи към моделите 991 от периода 2012-2019 г. Те не предлагат само многокомпонентни комплекти каросерии, а цялостни пакети за преобразяване на автомобила, които включват реставрация и модернизация на високо ниво. Това включва подмяна, лепене и формоване на почти всички панели на автомобила, като се запазват само оригиналните капак, покрив и врати.

Като си поставя за цел да изгради истинска компания за дизайн на автомобили, групата е създадена миналата година от съоснователите Себастиан Полит от Лодз, Полша, и Филип Тиеу в Хюстън, Тексас.


Двете места действат като централа на марката, а допълнителни оторизирани конструктори се намират в Италия, Бахрейн и Обединеното кралство. Интензивно ангажираният процес отнема от 300 до 500 човекочаса, а всяка част от конструкцията предлага множество опции, за да може аферата да бъде напълно персонализирана от клиента.


 Миналия месец, с подкрепата на Rennsport Nachte, Indecent представи 011, което е най-новото им завършено персонализирано творение. Представен на място за съхранение на колекционерски автомобили и провеждане на събития, известно като The Asylum, 011 беше заобиколен от подбрана колекция Porsche. Изграден в централата им в Хюстън, 011 дебютира в цялата си разширена и изгладена слава пред тълпа от местни ентусиасти, а събитието продължи до късно през нощта.

Яркият цвят, Indecent Starlet Orange, е намигване към оранжевата Toyota Starlet на клиента и съпругата му, която бележи важен етап във връзката на двойката. По фланговете табелките Carrera са заменени с етикети Indecent в ярко оранжево, които контрастират с лаковото покритие на автомобила и съответстват на спирачните апарати.


Колелата на Indecent използват класическа лицева част в стил Fuchs и матирани алуминиеви ламели с леко разтеглени гуми Toyo Proxes R888R и се вписват удобно под разширените калници и задната част.

Клиентите разполагат с опция за състезание, шоу или улица, когато започват изграждането си, а 011 е от уличната разновидност. Той е обработен с изцяло нови стъкла и външни уплътнения и е оборудван с крило тип "патешка опашка" и решетка в стил 991.

Отдолу към изпускателната система на Fabspeed с централен изход се присъединява комплект колектори, а при вдигнат капак се вижда карбонова всмукателна система на Fabspeed, която е получила оранжев оттенък. Настройката на двигателя от второ ниво запазва статута на автомобил "до ключ", като уличен трамвай, но, разбира се, за клиентите, които се нуждаят от допълнителна мощност, са налични още подобрения.



Ниво II е избрано и за обработката на интериора, с уникална комбинация от кожа и тъкан с кучешки зъб със сложни оранжеви шевове, които очертават седалките Recaro CS Sportster, конвертирания волан 991.2 и багажника за смяна на предавките, както и оранжевите предпазни колани, добавени в съответствие с тях. Цялата гума и пластмаса са отстранени и пребоядисани в неутрално сиво. Бронзовата значка с официалния сериен номер е увенчаващ щрих на арматурното табло.

Групата казва, че целта им е: "Да осигурим на клиента персонализирано пътуване с бяла ръкавица в областта на автомобилостроенето", като предлагаме 2D и 3D визуализации, за да могат клиентите да се запознаят с това, което в крайна сметка ще получат. Indecent е положила основите на проектирането и производството на някои от най-зашеметяващите творения на Porsche, които вероятно ще видите, и то със собствен характерен стил. Ако името им все още не е било споменавано в тези напълно персонализирани разговори за P-автомобили преди, това е на път да се промени.


Източник: motortrend.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв