Pininfarina е провела тестове за ускорение на Battista на тестовата писта Нардо в Италия. Други заявени данни включват ускорение от 0 до 193 в час за 4,49 секунди и максимална скорост от 349 км в час. Твърди се също, че Battista спира от 99.78  в час само за 101,7 метра.

Свързани новини

03.05.2023 09:58

Pininfarina постави рекорд за време от 0 до 100 км/ч с хиперавтомобила Battista

Видян 4909 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Pininfarina публикува официални данни за мощността на своя електрически хиперавтомобил Battista и той е бърз дори по стандартите за електрически автомобили.

Според компанията Battista се нуждае само от 1,79 секунди, за да достигне  96.56 км/ч, като по този начин изпреварва 1,85 секунди, необходими на Rimac Nevera за постигане на същото постижение.

Подобно на времето на Nevera, времето на Battista е постигнато с една педя разминаване. Без разгъване, т.е. без отчитане на времето за ускорение от пълен покой, времето би било малко по-бавно.


Времето за ускорение от 1,99 секунди, посочено от Tesla за Model S Plaid, също е в процес на въвеждане. Времената на Nevera и Model S Plaid също са постигнати на драгстрапи с повърхност с високо триене, за да се постигне максимално сцепление, и е възможно същото да важи и за Pininfarina, въпреки че компанията не е потвърдила това.

Pininfarina е провела тестове за ускорение на Battista на тестовата писта Нардо в Италия. Други заявени данни включват ускорение от 0 до 193 в час за 4,49 секунди и максимална скорост от 349 км в час. Твърди се също, че Battista спира от 99.78  в час само за 101,7 метра.

Въпреки че Battista е по-бърз в ускорението от Nevera, Rimac все още има предимство в максималната скорост. По време на тестовете той достига  411.9 км в час, което е рекорд за сериен електрически автомобил.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец