Изглежда, че Ferrari изпробва тестово муле за наследника на SF90.

Свързани новини

01.09.2023 09:40

Наследникът на Ferrari SF90 от 2025 г. започва тестове

Видян 5812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изглежда, че Ferrari изпробва тестово муле за наследника на SF90.

Тестовото муле е прототип на ранен етап, който използва импровизирана каросерия, обикновено взета назаем от съществуващо превозно средство, за да скрие нови механични части. Тук Ferrari използва модифициран SF90 за каросерията.

Въпреки че може да изглежда като стандартен SF90 с камуфлажно оборудване, новият дизайн на страничните входове е ясно видим. Има също ревизиран канал в предния капак и фиктивни накрайници на ауспуха (истинските накрайници могат да се видят зад тях).

Според нашия фотограф, задните калници са модифицирани не само за да отговарят на новите странични всмукателни отвори, но също така съдържат ревизирана геометрия на окачването, по-специално нови точки за монтаж на задните амортисьори.


Съвременните Ferrari обикновено имат петгодишен срок на годност, като хардкор вариантът, известен вътрешно като Versione Speciale, италиански за „специална версия“, стартира през последната година. SF90 пристигна в стандартната версия на SF90 Stradale през 2019 г. и роди хардкор SF90 XX тази година. Времето предполага, че моделът наследник ще се поклони към края на 2024 г. или евентуално в началото на следващата година.

Платформата вероятно ще бъде ревизирана версия на дизайна, открит в SF90. Платформата, разположена в средата на двигателя, направи своя дебют в SF90 и също така е в основата на по-малкия 296. Това е дизайн от много материали, който включва въглеродни влакна и различни сплави в допълнение към обичайния алуминий, за да помогне за намаляване на теглото.

Жълтите предупредителни стикери върху тестовото муле потвърждават, че се разработва хибридно задвижване, вероятно ревизирана версия на V-8 plug-in хибридната настройка, открита в SF90. Конфигурацията се състои от 4,0-литров V-8 с двойно турбокомпресор, 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител и три електрически мотора (два отпред и един отзад). Той осигурява комбинирана мощност от 986 к.с. в SF90 Stradale и 1016 к.с. във версията XX.




Преди да видим наследник на SF90, Ferrari се очаква да пусне базиран на SF90 състезателен автомобил за клиенти. Прототипите за този модел също се тестват.


Източник: motorauthority



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак