Mercedes-benz "vision one-eleven"

Свързани новини

22.06.2023 10:00

Mercedes-benz "vision one-eleven" представя бъдещето на скоростта от иконата на 70-те години

Видян 11078 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Mercedes-Benz за пореден път разшири границите на автомобилните иновации с най-новата си премиера - Vision One-Eleven. Тази студия за електрически спортен автомобил съчетава изключително динамичен дизайнерски език с новаторска технология за изцяло електрическо задвижване, като поставя нови стандарти в света на суперавтомобилите. Вдъхновен от легендарните експериментални автомобили C 111, Vision One-Eleven отдава почит на миналото, като същевременно прегръща футуристична визия за лукса.

Нашата цел в Mercedes-Benz не е да правим стайлинг - нашата цел е да създаваме икони - казва Гордън Вагенер, главен директор по дизайна в Mercedes-Benz Group AG. "За мен това е разликата между масовия дизайн и лукса. Дизайнерски икони като Type 300 SL и C 111 - и двата с врати тип "чайка" - са част от нашето ДНК. Тези легендарни автомобили бяха основно вдъхновение за емблематичния дизайн на Mercedes-Benz Vision One-Eleven.



Каросерията на Mercedes-Benz Vision One-Eleven демонстрира артистичността на дизайна One-Bow. От елегантната предна част до мускулестата задна част, плавният му силует във формата на лък излъчва скулптурно усещане, което пленява окото. Забележителното медно-оранжево лаково покритие alubeam отдава почит на емблематичния C 111, излъчвайки мощ и екстравагантност. С цвят, който се променя в зависимост от светлината, той добавя нотка на разкош и отличава Vision One-Eleven от неговите предшественици.



Vision One-Eleven се задвижва от иновативна електрическа задвижваща система с високоефективни аксиално-поточни двигатели, разработени в сътрудничество с YASA. Тези усъвършенствани двигатели, съчетани с нова концепция за батерията, осигуряват ненадмината производителност и ефективност.


Цилиндричните клетки с течно охлаждане и нова химическа технология на клетките, извлечена от опита на Mercedes-AMG High Performance Powertrain, гарантират, че Vision One-Eleven остава в челните редици на най-съвременните технологии за батерии. С това технологично постижение Mercedes-Benz е готов да издигне електрическата мобилност на нови висоти.


 Източник: designboom.com




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби