01/02

Свързани новини

24.03.2021 10:12

Kia представи голям седан с 4х4

Видян 4358 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компанията Kia представи приемника на модела K7 (Cadenza) - голям седан на име К8. Автомобилът е получил необичаен дизайн, задвижване на четирите колела, избор от 4 мотора, а освен това е и първата Kia с новото лого на марката, предаде automedia.investor.bg.

Базовата Kia K8 ще се предлага с обновена версия на 1,6-литровия турбомотор с 4 цилиндъра T-GDI с директно впръскване на гориво. По-мощният вариант е с 2,5-литров двигател със 198 к.с. и 258 Нм. Топ-версиите получават 3,5-литров агрегат Smartstream, достъпен в два варианта - на бензин (300 к.с. и 359 Нм), и на газ - 240 к.с. и 314 Нм.



Всички мотори (без най-малкия) работят с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Най-мощната версия е със система 4х4 с муфа на задната ос, докато всички останали са с предно предаване. Окачването е McPherson отпред и многоточково отзад.

Kia K8 е оборудвана с "умна" шофьорска седалка Ergo Motion Seat със специален режим "въздушно протягане", при чието активиране въздушните джобове в областта на гърба и бедрата, създават ефект на разтягане. Функцията "смарт-поддръжка" се задейства в режим "Спорт" (при високи скорости), като осигурява максимална прилепване на седалката към тялото на водача.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби