Subaru Forester

Свързани новини

14.11.2023 12:41

Ето го новото Subaru Forester

Видян 2779 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерата на новото поколение на Subaru Forester е планирана за 16 ноември по време на автомобилното изложение в Лос Анджелис. Австралийското издание Drive обаче развали изненадата, като публикува официални снимки на модела. От тях става ясно, че шестата генерация на Forester в нива на оборудване Touring и Sport, като и двете са с фирмената система за задвижване на четирите колела.




Промените в екстериора и интериора на кросоувъра са еволюционни, но няма общи детайли с предшественика му. Дизайнерите на Subaru са подходили доста консервативно, като кросоувърът така и не получава пълна LED-оптика, цифрово арматурно табло и модерен многофункционален волан със сензорни бутони. Пропорциите обаче са различни - надвесите са се увеличили, което обещава загуба на някои офроуд възможности. Очаква се обаче интериорът и багажникът да станат по-просторни, но все още няма точни размери.

Иновация в дизайна са интегрираните фарове и задни светлини. Предната оптика е запазила сложната си форма, но сега фаровете сякаш се вписват в решетката на радиатора. Отзад композитните светлини остават. Спортната версия се отличава с бронзов декор, но и двата варианта на новия Forester имат практичен пластмасов комплект за защита по периметъра на каросерията, релси на покрива и 19-цолови лети джанти.




В кабината контролерът на климатика е изчезнал, както и двата екрана. Сега има един таблет с портретна ориентация, познат от Impreza. В Subaru обаче за запазили аналогови бутони почти навсякъде - мултифункционалният волан, управлението на светлините и дори горещите клавиши на мултимедийната система могат да се използват дори с ръкавици. Интериорът е много консервативен - стрелки, старомоден фиксиран селектор на скоростната кутия, отворени поставки за чаши.

Съдейки по снимките, под капака на северноамериканската версия ще остане 2,5-литров атмосферен двигател, комбиниран с вариаторна трансмисия. Пълните подробности се очакват в края на следващата седмица.


Източник: AutoMedia



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв