Свързани новини

04.09.2019 09:57

Apple представя нови iPhone, MacBook, AirPods

Видян 1317 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Тече подготовката за септемврийското събитие на Apple, на което ще бъдат представени нови модели iPhone, компютри MacBook, AirPods и други. Обзор на Bloomberg предварително издава какво ново да очакваме. Разбира се, откриваме нови модели сред айфоните, както и напълно новият iPhone Pro, заменящ XS линията. Той ни радва с по-широкоъгълна задна камера, а обновеният iPhone XR пък е снабден с втора камера с оптично увеличение.
Серията на iPhone Pro притежава и много други подобрения, освен промените в камерите. Външният вид и корпуса на устройствата няма да претърпят големи промени. При тези модели е осигурено безжично зареждане на AirPods, чрез Qi активен, безжично зареждащ се калъф, който ще улеснява потребителите, които са постоянно в движение и погълнати от динамично ежедневие. Покритията при някои модели преминават от лъскаво към матово такова, за по-голям комфорт по време на употреба. Подобрения се наблюдават и при Face ID, където ще е възможно отключване под повече ъгли, както и повишена водоустойчивост и удароустойчивост. Очакваме дебютирането и на нов MacBook Pro с диагонал на дисплея над 16 инча, чийто дизайн ще наподобява този на 15-инчовия модел, но с малки изменения. Изобретени са и нови AirPods слушалки, които, разбира се, ще бъдат на по-висока от обичайната цена. При тях нововъведенията включват водоустойчивост и шумоизолация, които не са налични при последния модел. По-ниският клас iPad този път идва с по-голям размер на дисплея - от 9.7 на 10.2 инча, като не е ясно за сметка на какво в дизайна ще се стигне до тази промяна (премахване на Home бутон, рамка или друго).
Apple Watch ще остане с дизайна, представен миналата година, със съвсем минимални промени по корпуса на часовника, който ще бъде от титан или керамика. Информация за това беше изтекла още при актуализацията на WatchOS6. В предадената информация виждаме още, че за следващия iPhone (който ще бъде наличен през 2020 година) се планира поддръжка на 5G мрежи и задна 3D камера. Задава се и по-малка и същевременно по-достъпна версия на HomePod.


Снимка: Getty images



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева