2024 Mercedes-Benz CLE

Свързани новини

06.07.2023 10:32

2024 Mercedes-Benz CLE като наследник на купетата от класове C и E

Видян 5504 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Mercedes представи ново купе, наречено CLE, което ще замени версиите с две врати на C-класа и E-класа, чието производство ще бъде преустановено след 2023 г.
    CLE300 използва редови четирицилиндров турбодвигател с мощност 255 к.с., докато CLE450 се усъвършенства до редови шестцилиндров турбодвигател с мощност 375 к.с., като и двата модела разполагат с електрическо подпомагане от интегриран стартер-генератор.
   
 Салонът е почти идентичен с този в настоящата С-класа, с 12,3-инчов цифров инструментален дисплей и 11,9-инчов централен сензорен екран.

Mercedes-Benz свива гамата си от купета, като най-новият му опит с две врати, CLE-класата от 2024 г., ще замени два неотдавна спрени от производство модела - купетата C-класа и E-класа.

CLE пристига с елегантен, обтекаем дизайн, двойка електрифицирани задвижващи агрегати и технологичен интериор, заимстван от седаните C-класа и E-класа. CLE влиза в продажба в САЩ в началото на 2024 г., като по-късно ще се появи и вариант кабриолет.


Стилът съчетава елементи от най-новите автомобили от класове С и Е. Елегантните LED фарове и трапецовидната радиаторна решетка отразяват С-класата, докато задните светлини в цял ръст (всъщност две светлини, свързани с тъмночервена лайстна) повтарят външния вид на Е-класата. Каросерията е типична за Mercedes, с гладки, плавни повърхности, прекъсвани от резки линии отстрани и изваяни брони. Дизайнът на радиаторната решетка се състои от десетки малки трилъчеви звезди на Mercedes-Benz.

С размери 191 инча от бронята до бронята, CLE е малко по-дълъг от отиващото си купе на E-класа, но се простира с 6,5 инча по-далеч от купето на C-класа. Допълнителната дължина е почти изцяло в надвеси, като междуосието на CLE е 112,8 инча и е на един инч от това на двата му предшественика. Мерцедес твърди, че в салона има повече пространство, отколкото в предишното C-класа купе, и твърди, че багажникът може да побере три чанти за голф.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец