Свързани новини

01.11.2021 10:13

Знам, че един ден сме перфектни, а на следващия не струваме: Кристиано

Видян 945 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Успехът на Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 3:0 бе идеалната противоотрова след разочарованието срещу Ливърпул преди седмица, смята Кристиано Роналдо. Юнайтед пристигна в Северен Лондон под напрежение, но головете на Роналдо, Единсон Кавани и Маркъс Рашфорд осигуриха комфортна победа на червените дяволи.


"Знаехме преди мача, че ще бъде трудна седмица след резултата, който не очаквахме", каза Роналдо пред Sky Sports. "Отборът беше под напрежение, беше тъжен, но знаехме, че можем да отговорим по добър начин. Играхме добре. Разбира се, моята работа е да помагам на отбора с опита си, беше невероятно представяне", добави португалецът. "Критиките винаги са тук. Това не ме притеснява, защото играя футбол от 18 години и знам, че един ден сме перфектни, а на другия не струваме. Знаем това и трябва да го приемем, но винаги е по-добре, когато хората ни хвалят и са щастливи. Понякога животът е такъв, понякога трябва да минем през лоши моменти и трябва да се променяме. Нещо, което направихме", каза още Роналдо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци