Свързани новини

12.01.2012 17:35

Византийски терор за ЦСКА на границата

Видян 1835 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коварна, типично византийска, психоатака направи гръцката полиция срещу волейболния тим на ЦСКА. На 5 километра от Солун автобусите на запалянковците, пътуващи за мача на любимците си с Ираклис в груповата фаза на Шампионската лига, са били спрени от местните власти. С безпрецедентен произвол – бой с палки и сълзотворен газ, около 200-ата фенове на ЦСКА са били прогонени пеша до българската граница. Твърди се, че причината била в червените привърженици, които на влизане в Гърция са запалили факли и димки. Сериозно пострадал при инцидента и от сълзотворния газ е и председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето.
“Организацията беше под всякаква критика. Толкова години играем в Шампионската лига, но такова нещо не съм виждал! През цялото време домакините се държаха арогантно, псуваха отбора, псуваха ЦСКА на гръцки, на края на мача запалиха и три ракети в залата. Предполагам, че това е отразено от супервайзера”, заяви пред Гонг изпълнителният директор на армейския волейболен тим Анатолий Денов.
“Предишния ден помолихме поне за 100 места в залата, защото ни казаха, че няма да ни дадат наши фенове да влязат в залата. Цената на билетите беше 10 евро и за нея не искаха да отстъпят. През цялото време ни обещаваха 100 билета, а от полицията ни казаха, че не могат да спрат българите и ако имаме билети, феновете ще влязат. Сега подготвяме жалба до CEV”, допълни той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей