Свързани новини

21.07.2014 13:57

Шефовете на волейбола ще се опитат да върнат Казийски в националния отбор

Видян 1367 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на на волейболната федерация очаква среща с Матей Казийски тази седмица. Топнападателят е изразил готовност да се види с президента на централата Данчо Лазаров. Самият шеф на БФВ разкри, че се надява да поговори с Матей при удобна възможност, предаде 24 часа. Това е ясен знак от страна на централата, че са готови да направят първата крачка към връщането на звездата в националния.


29-годишният софиянец се оттегли от отбора заедно с Радостин Стойчев преди олимпийските игри в Лондон 2012. Тогава двамата атакуваха федерацията и поискаха оставки на цеия Управителен съвет.


Евентуалната среща на Матей с Лазаров обаче може да се окаже една от предпоставките за включването му в тима за догодина, когато сме домакини на европейското. Освен това от федерацията ще поискат финалите във втората група на Световната лига. Българският отбор изпадна от елита заради рекордните 11 загуби този сезон.


Новият старши-треньор на тима Пламен Константинов вече успя да обеди друга голяма звезда Андрей Жеков да се завърне в отбора. По въпроса с Матей Казийски, ветеранът Жеков не се ангажира с прогноза дали той ще се върне в националния отбор, но бе ясен, че ще се радва да играе с него отново. "Имах разговори с него, казахме си някои неща, но в крайна сметка той си има неговите мотиви, причини", каза още Жеков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.