Свързани новини

24.06.2020 16:22

Само 100 лева глоба за бясното преминаване на червено от Тити

Видян 1742 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Константин Папазов бе глобен само със 100 лева за безумното си преминаване на червен светофар. Както 19’ писа Тити бе сниман да профучава на червен светофар само на метри от кръстовището, където живота си загуби Милен Цветков. Както 19’ писа 2 месеца след трагичния инцидент с телевизионния водещ техническата експертиза за катастрофата, довела до смъртта му все още не е готова. Не е ясно какво точно бави компетентните органи, имайки предвид факта, че  произшествието става посред бял ден, на кръстовище с множество свидетели и камери.


 Каскадата на Тити е досущ като тази на Кристиан Николов, която сложи край на живота на Цветков, с единствената разлика, че може би баскетболният треньор не е бил дрогиран.


На видеото, качено в онлайн платформата Гражданите се вижда как Папазов прелетява с бясна скорост на червено, създавайки опасност за всички на пътя. За каскадата си той е глобен със 100 лева и са му отнети 8 контролни точки.  


В същото време стана ясно, че Папазов има фишове с неплатени задължения към КАТ в размер на 3200 лева.  Любопитен е въпросът, защо при толкова много нарушения и глоби той все още управлява моторно превозно средство. Както 19’ вече писа, срещу Папазов има постъпили 11 сигнала за различни нарушения на пътя в онлайн платформата Гражданите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 KAT 24.06.2020 16:41

    Защо след като има неплатени глоби не му е взето свидетелството за у-ние на МПС/шофьорската книжка/??!Изобщо Тити Ревлата по ТВ каналите се прави на човек много морален и с ценности в живота, а се оказва един лицемер, човек с подменена самоличност,т.е.едно нищо.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни