Съперникът на Пулев водеше в по-голяма част от срещата, нанесе по-чисти удари и беше подготвен. Българинът опита да атакува по-мощно в последните два рунда, но беше контраатакуван успешно

Свързани новини

15.05.2022 19:05

Руски боксьор нанесе първо поражение на Тервел Пулев

Видян 1834 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Тервел Пулев записа първа загуба на професионалния ринг, след като отстъпи по точки срещу руснака Сергей Ковальов. Двамата се изправиха в 10-рундов мач в полутежка категория в зала Форум в Лос Анджелис.



Пулев се надяваше да остане непобеден при професионалистите и да има шанс да се бие за световна титла. Българинът вече е с баланс от 16 победи и една загуба.




Ковальов (39 г.) е най-сериозният съперник в професионалната кариера на Пулев. Руснакът държеше световните титли в лека-тежка категория на IBF в периода 2014-16 г., както и на WBO между 2013 и 2019 г.



Съперникът на Пулев водеше в по-голяма част от срещата, нанесе по-чисти удари и беше по-подготвен. Българинът опита да атакува по-мощно в последните два рунда, но беше контраатакуван успешно.



В подгряващата среща на галавечерта в Лос Анджелис успех постигна Кубрат Пулев. Той победи след съдийско решение американеца Джери Форест. Въпреки че 41-годишният боксьор имаше предимство, той не успя да нокаутира съперника си, като се нуждаеше от всичките 10 рунда, за да приключи двубоя.



Преди срещата имаше нервни моменти, след като се появи проблем с ръкавиците на Форест, а Пулев предостави своите.



Кубрат Пулев постигна 29-а победа на професионалния ринг, като остава с две поражения. Това беше първи мач за него от декември 2020 г., когато загуби в спор за световната титла с Антъни Джошуа.



"Имам много опит, имал съм много професионални мачове. Нанесох много добри удари, той не беше много чист. Неудобен опонент, трябваше да се пазя от главата му, защото се навеждаше. Правилата са ясни, могат да се ползват само нови ръкавици. Той се опита да саботира мача", каза Кобрата след мача и си пожела да се бие с водещо име в дивизията.






 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.