Рони О'Съливан постави нов рекорд в снукъра

Свързани новини

04.12.2023 15:54

Рони О'Съливан постави нов рекорд в снукъра с осма титла от UK Championship

Видян 1685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рони О'Съливан постави нов рекорд в снукъра, след като спечели за осми път UK Championship - един от трите най-престижни турнира и част от Тройната корона. На финала в Йорк англичанинът победи с 10:7 фрейма Дин Дзюнхуей (Китай). Той е най-възрастният победител в UK Championship, като остава в историята и като най-младият - правил го е на 17 години.


Турнирът в Йорк започна именно под знака на 30-ата годишнина от първата титла на Ракетата, както и скандал. О'Съливан влезе в нов конфликт с организацията, която ръководи снукъра - World Snooker Tour (WST). Седемкратният световен шампион заяви, че е получил писмо, в което ръководителите на спорта му казват "да обмисли бъдещето си".


Във финала срещу Дзюнхуей англичанинът игра на високо ниво, като направи четири серии от 50 и повече точки и две от над 100. Той печели и чек за 250 хиляди паунда.


О'Съливан беше рекордьор по титли и преди тазгодишния турнир. Това е 22-ра титла от Тройната корона за Ракетата (8 UK, 7 световни титли и 7 Мастърс), като по този показател английският играч пак е №1. О'Съливан вече има 40 ранкинг титли в кариерата си, което също е рекорд.
"Всеки турнир, който спечеля и в който играя ми доставя огромно удоволствие", коментира О'Съливан след финала.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.