22.08.2016 09:36

Раева: Благодаря за любовта, вярата и подкрепата ви, българи!

Видян 1630 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Илиана Раева благодари на всички българи, че подкрепиха националния ансамбъл на страната ни за пореден път. Грациите спечелиха бронзов медал на олимпийските игри в Рио.

„Скъпи българи!!!! Благодаря ви!!! Благодаря ви за огромната любов, подкрепа и вяра през всичките години с този отбор – епоха! Толкова съм щастлива, че тези момичета получиха това щастие...Толкова много го заслужаваха... Толкова съм щастлива, че ви подарихме тази радост...“, заяви Раева пред сайта на федерацията.

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика беше категорична, че е горда с цялата си същност, че е българка.

„Благодаря за огромната ви любов, която ни даде вяра и сили, която ни даде крила! Гордея се с цялата си същност, че съм българка! Поклон пред вашата любов и подкрепа! Обичам ви с цялата си душа и всяка своя клетка“


   Стефка Костадинова поздрави българските медалисти на Олимпиадата в Рио: „Благодаря на нашите момичета, които на Олимпийските игри в Рио дадоха нови поводи да бъдем горди като българи. Щастлива съм с успехите на гимнастичките от ансамбъла, на лекоатлетката Мирела Демирева и на състезателката по борба Елица Янкова, които успяха да спечелят медали и да защитят спортната чест на нацията. Част от тях преминаха през тежки изпитания, но на Игрите в Рио доказаха, че сме талантлив и силен народ, че сме способни да преодоляваме трудностите и да вървим напред. Още веднъж благодаря на всички, които се представиха достойно на Олимпийските игри и им пожелавам нови успехи,“ се казва в поздравителния адрес на председателя на БОК Стефка Костадинова, предаде Фокус.


Българският ансамбъл по художествена гимнастика Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова и Любомира Казанова зае трето място след изиграването на втората ротация с два обръча и три чифта бухалки. Руските момичета изместиха испанките от първото място. Рускините са безспорни фаворити при ансамблите от 2000-та година насам.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци