Василев говори по темата конгрес на Българския футболен съюз (БФС)

Свързани новини

14.02.2022 15:09

Промяната ще стигне и до Българския футболен съюз: Радостин Василев

Видян 819 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Промяната, която е започнала в България ще застигне и футболния съюз. Това каза министърът на младежта и спорта Радостин Василев, който за пръв път говори по темата конгрес на Българския футболен съюз (БФС).
През март кандидатът за президент Димитър Бербатов отново ще се изправи срещу Борислав Михайлов, който го победи през октомври.


 


"Доколкото съм запознат, конгрес ще има през март. Ситуацията там интересува обществото. Последните няколко дни сме сезирани с редица сигнали за клубове, които нямат реална дейност - клубове-фантоми, участвали на предишния конгрес. Аз нямам кандидат, не ми е позволено да подкрепя кандидат. Каква промяна да има? Смятам, че промяната, която тръгна в държавата, неминуемо ще стигне и до Българския футболен съюз", коментира Василев в интервю пред Нова.


 


След като оглави спортното министерство Василев нареди промяна на ръководството на Българския спортен тотализатор (БСТ), при която се стигна дори до решение на съда.



"Имам съмнения за злоупотреби във всички структури в ММС, с изключение, може би на Сердика спортни имоти. Аз не съм много по усещанията, това е във връзка с вече установени факти. Не използваме хаотични похвати. Мога да Ви кажа и за едно от дружествата на Академика 2011 - за арена Бургас, в момента се спори дали е готова или не, за мен това е криминален случай. Ще се наложи вероятно сезиране на компетентни органи. По една обществена поръчка са изразходени едни средства, които надхвърлят 20 пъти повече от първоначалната сума".





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни