01/02

Свързани новини

29.01.2020 10:28

Признание от Япония за грациите

Видян 1312 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В японския град Мураяма бяха пуснати в продажба специални пощенски марки в чест на Българския национален отбор по художествена гимнастика, съобщават от БФХГ. Град Мураяма е домакин на подготвителните лагери на българския тим в Япония.

Както е известно, президентът на БФХГ Илиана Раева и Кацухико Ягучи, шеф на отдел "образование за цял живот", както и отговорник за събитията, свързани с Олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма, подписаха четиригодишен договор между БФХГ и град Мураяма за подготовката на националните отбори до провеждането на Олимпийските игри в Токио 2020.

Жестът към българките е още едно доказателство за почитта и уважението, на което националният отбор се радва в град Мураяма, а и в цяла Япония.

“Уважаема г-жо Раева, първо бих желал да Ви благодаря за ползотворното съдействие и за подкрепата, която оказвате за доброто сътрудничество между град Мураяма и БФХГ. За да почетем добрите взаимоотношения между БФХГ и нашия град, както и за да промотираме дейностите на града, ние направихме дизайн на пощенски марки с изображения на България и на български гимнастички. За дизайна на марките използвахме снимки, които са заснети от фотографите Анна Недкова и Димитра Лефтерова.

Марките са в ограничени количества и могат да бъдат закупени в Мураяма и Токио. Още в първия ден, когато бяха пуснати в продажба за матките имаше огромен интерес. Надявам се, че и Вие ще ги харесате. С удоволствие очаквам да продължим работата си с БФХГ и тази година и се моля за успешна 2020 година за "златните момичета". С най-добри чувства, Катсухико Ягучи," се казва в писмото на Кацухико Ягучи, получено днес в БФХГ.

Междувременно, Християна Тодорова ще представя България като неутрален съдия на ансамбли и индивидуално на африканския шампионат по художествена гимнастика. Организаторите на континенталното африканско събитие се свързаха с българката федерация, за да помолят за съдействие и изразиха благодарността си, че една от най-прогресиращите в световен мащаб млада българска съдийка ще присъства на грандиозния форум с важна значимост, който ще се проведе от 10 до 14 март тази година в Египет, предава Sportal.bg.


 


Снимка: Getty Images 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв