ски на Мальовица
01/02

Свързани новини

23.02.2024 10:47

През февруари все повече българи предпочитат да карат ски на Мальовица

Видян 2549 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наблюдава се тенденция за увеличаване на посещаемостта на курорта и ски пистите и от чужденци.

По-голямата част от туристите и скиорите, които решават да карат ски или да се разходят из живописната Мальовица, са българи. Въпреки това през този сезон се наблюдава и увеличение на чуждестранните туристи. Това съобщават от к.к. „Мальовица". Оттам уточняват, че до края на м. февруари голяма част от легловата база вече е заета, като посочват, че все още има възможност любителите на зимните спортове да посетят изцяло реновирания хотел.

Условията за ски в курорта са отлични. През месец февруари ски зона Мальовица очаква да посрещне своите планинари и скиори с нова снежна покривка. В момента всички ски писти са отворени.

От курорта напомнят, че петък и събота от 18:30 до 22:00 ч.  всички могат да се насладят на нощното каране. Цените остават промоционални - 10лв за възрастни и 5лв за деца.

"Всяка събота и неделя от 10:00 до 14:00 ч всеки желаещ може да изпробва своите freestyle умения със скока и въздушната възглавница, разположени пред хотел Мальовица.", посочват от зимния курорт. Оттам правят уточнение, че любителите на зимните спортове могат да използват валидната ски карта за деня, с любезното съдействие на Boroboardsnowboarding.com.

През месец март се очаква отново курортът да бъде посетен не само от български, но и от чуждестранни туристи. "Традиционно за 3 март се очаква ски спускане с развят българския флаг.", коментират от к.к. Мальовица. Оттам посочват, че всеки желаещ може да се включи в спускането и така да бъде отбелязан националният празник на България.

Повече информация всеки може да намери на www.malyovitsa.com.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв