Младият ни отбор със старши треньор Владимир Кузманов завърши своя лагер в София и привечер ще направи в Албена и комплексна тренировки в петте дисциплини – плуване, фехтовка, конна езда, бягане и стрелба

Свързани новини

10.05.2022 14:53

Петобойците пристигнаха в Албена за началото на Световната купа

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Днес започва Световната купа по модерен петобой в курортен комплекс Албена с участието на 142 състезатели от 23 държави. Всички атлети вече пристигнаха край морето и направиха своите тренировки на съоръженията, като в ранния следобяд и българските национали дойдоха и получиха своите акредитации за надпреварите при мъжете и жените, предаде sportal.bg. България ще участва с 11 състезатели (7 мъже и 4 жени) в предстоящите дни на квалификациите и финалите.




Младият ни отбор със старши треньор Владимир Кузманов завърши своя лагер в София и привечер ще направи в Албена и комплексна тренировки в петте дисциплини – плуване, фехтовка, конна езда, бягане и стрелба.




Огромна специална шатра с размери 45/25 метра е монтирана за бонус рунда по фехтовка и комбинираната дисциплина, като освен нея от българската федерация по модерен петобой осигуриха и над 30 индивидуални професионални палатки за състезателите, които са в непосредствена близост до терена. Екип от 60 души от една седмицаизгражда всичко необходимо за Световната купа в Албена и до момента нещата вървят по план-график.




Гостите от чуждите делегации засипаха с похвали организационния комитет за перфектната работа свършена до тук. Безспорно, предстоящите състезания от програмата на турнира при мъжете и жените ще бъдат проведени в идеални условия за всички атлети и гости. Програмата на квалификациите при жените стартира във вторник от 09:00 часа с фехтовка, а ден по -късно започват по същата схема и мъжете. Полуфиналите са на 12 и 13 май, а финалите на 14 май. На 15-и (неделя) е микс щафетата.




Достъпът на публика е свободен и всеки, който пожелае може да наблюдава безплатно състезанията в курортния комплекс от утре до неделя включително.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби