13.03.2017 17:03

Отличен старт за Григор в Индиън Уелс

Видян 983 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров започна по превъзходен начин участието си на турнира от серията Мастърс в Индиън Уелс. 13-ият в света българин победи руския ветеран Михаил Южни с 6:4, 6:0 в мач от втория кръг, като това бе първият двубой между двамата тенисисти. Поставеният под №12 в схемата Димитров почиваше по право в първия кръг, докато бившият №8 в ранглистата на ATP Южни (№84 в момента) преодоля на старта с 6:4, 6:4 младия си сънародник Даниил Медведев.


Двубоят продължи 1 час и 10 минути, като Григор записа 7 аса и 1 двойна грешка. Южни регистрира 2 аса и 6 двойни грешки и реализира единствената си точка за пробив в срещата, но пък сам загуби подаването си цели 5 пъти.


В следващият кръг родният тенисист ще срещне преставителят на домакините Джак Сок. 17-ият в схемата американец се класира за третия кръг на престижната надпревара след трудна победа срещу финландския квалификант Хенри Лааксонен с 6:3, 0:6, 6:4.  До този момент двамата са се срещали 3 пъти като Сок има предимство от 2:1 победи. Двубоят между двамата е тази вечер. При успех на Гришо той ще се изправи на осминафинал срещу победителя от срещата между  непоставените в основната схема Тейлър Фриц и Малек Джазири, което е реален шанс за 1/4 финал.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв