Свързани новини

03.04.2009 10:00

Открит ринг II - боксово зрелище!

Видян 6904 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За втори път тренировъчната зала на столичния клуб “Академик” бе препълнена заради боксовата вечер “Открит ринг II” снощи, 2 април. Гост на събитието беше Кубрат Пулев - Кобрата, който пристигна заедно с  брат си Тервел и съпругата му, волейболната националка Диана Ненова. Към тяхната компания се присъедини и бившият национал и състезател на “Славия” Огнян Колев.


Кубрат Пулев – Кобрата, отново се появи в близост до боксовия ринг, докато на него се провеждаше официален мач. Европейският шампион от Ливърпул дойде да наблюдава мачовете от боксовата вечер “Открит ринг II”, която се проведе в тренировъчната зала на столичния клуб “Академик”. Съоръжението за втори път се пръсна по шефовете заради невероятния интерес и страхотните битки. В непосредствена близост до ринга бяха също победилият Ленъкс Люис – Петър Стоименов, четирикратният носител на купа “Странджа” – Цачо Андрейковски, един от първите българи професионални боксьори – Благой Соколов, дългогодишният личен охранител на президента Георги Първанов – ген. Стоян Томчев, който е международен съдия по бокс, и други известни личности.


В най-очаквания демонстративен мач между професионалист и аматьор се срещнаха Григор Саруханян и Владимир Вътков, а зрителите се насладиха на оспорвана битка с много обрати. Съдийското финално решение беше за равен резултат заради демонстрационния характер на сблъсъка.


Боксьорите на клуб “Национал” записаха две победи срещу съперниците си от “Академик” (Сф) в оспорвани срещи с 3:2 гласа. Те бяха водени от Мартин Кръстев - първият българин, станал европейски шампион за професионалисти. В шоуто участваха още състезатели на ЦСКА, “Славия Саламандър ДАС” и “ФАЙТ”. Организаторите обещаха до два месеца да се състои третата вечер от набиращата популярност верига “Открит ринг”.


Резултати


Юноши до 18 г.


Калин Мавродиев (ЦСКА) – Румен Ангелов (Славия Саламандър ДАС) 5:0 съдийски гласа


Борислав Василев (Национал) – Виктор Шалафов (Академик Сф) 3:2


Мартин Поптолев (ЦСКА) – Юлиян Христов (ЦСКА) двойна дисквалификация


 


Мъже


Петър Стойков (Академик Сф) – Славчо Панчев (Славия Саламандър ДАС) отказване 3 рунд


Петър Кръстев (Национал) – Станислав Петров – Близнака (Академик Сф)


Веселин Кирилов (ФАЙТ) – Теодор Бачковски (ЦСКА) 3:2 гласа


Демонстративен мач професионалист срещу аматьор    81 кг


Григор Саруханян (Славия Саламандър ДАС) – Владимир Вътков (Академик Сф) равен



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят е със смесена енергетика

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят е със смесена енергетика, но е напълно подходящ